website development DAL.gr - Nikos Dalamagkas

Δημοτικό - Γενικά

Στη Σχολική Μελέτη έρχονται οι μαθητές καθημερινά με τα μαθήματα που έχουν να μελετήσουν για την επόμενη μέρα στο σχολείο. Εξειδικευμένοι εκπαιδευτικοί με πείρα στον παιδαγωγικό τομέα αναλαμβάνουν να βοηθήσουν τα παιδιά να ξεπεράσουν οποιαδήποτε δυσκολία αντιμετωπίζουν, να λύσουν τις απορίες τους, να προετοιμαστούν για τα διαγωνίσματα, να καλύψουν τα μαθησιακά τους κενά και να μάθουν να μελετούν σωστά και αποδοτικά.

Το κέντρο μας παρέχει στους μαθητές γνώσεις και δεξιότητες που οι γονείς δεν έχουν τον απαιτούμενο χρόνο να διαθέσουν οι ίδιοι στην καθημερινότητά τους ή οι γνώσεις τους δεν επαρκούν ώστε να βοηθήσουν αποτελεσματικά το παιδί τους.

Από την πρώτη μέχρι και την τελευταία τάξη του δημοτικού σχολείου, οι μαθητές ολοκληρώνουν τη μελέτη όλων των σχολικών μαθημάτων, καθώς και των ξένων γλωσσών του σχολείου. Σε όποιο μάθημα απαιτείται χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή, πάντα με την καθοδήγηση του δασκάλου, οι μαθητές ολοκληρώνουν τις εργασίες τους μαθαίνοντας τη σωστή χρήση του διαδικτύου. Αφού ολοκληρωθεί η μελέτη των μαθημάτων της επόμενης μέρας, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν με μαθήματα στα οποία αντιμετωπίζουν δυσκολία ώστε να βελτιωθεί η απόδοσή τους, να διαβάσουν κάποιο λογοτεχνικό βιβλίο ή να διασκεδάσουν με κάποιο από τα δημιουργικά παιχνίδια που υπάρχουν στο χώρο μας.